Auto's:

KIA Rio: Sluiten van de achterklep - Achterklep - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Sluiten van de achterklep

Achterklep

Trek de achterklep naar beneden en druk hem stevig vast om hem te sluiten. Zorg ervoor dat de achterklep goed vergrendeld is.

WAARSCHUWING Controleer of er zich geen handen, voeten en andere lichaamsdelen in de buurt bevinden voordat u de achterklep sluit.

 

OPMERKING Zorg dat er niets bij het slot en de slotvanger van de achterklep zit als u de achterklep sluit. Hierdoor kan het slot van de achterklep beschadigd raken.

 

WAARSCHUWING - Uitlaatgas Als u met een geopende achterklep rijdt, worden gevaarlijke uitlaatgassen in het interieur gezogen, hetgeen kan leiden tot ernstig letsel.

Wanneer het noodzakelijk is dat u met een geopende achterklep rijdt, houd dan de uitstroomopeningen en alle ruiten open, zodat extra frisse lucht in het interieur stroomt.

Houd de achterklep tijdens het rijden altijd volledig gesloten.

Wanneer met een (half) geopende achterklep wordt gereden, kunnen giftige uitlaatgassen in het interieur binnendringen, waardoor u ernstig ziek kunt worden of dood kunt gaan.

 

WAARSCHUWING - Bagageruimte Passagiers dienen niet plaats te nemen in de bagageruimte, waar geen veiligheidsgordels aanwezig zijn. Om bij een aanrijding of plotseling remmen letsel te voorkomen, dienen inzittenden altijd hun veiligheidsgordel te dragen.

 

WAARSCHUWING

  • Zorg ervoor dat u weet waar deze ontgrendelknop zich bevindt, zodat u zich in noodgevallen kunt bevrijden uit de bagageruimte.
  • Vervoer nooit personen in de bagageruimte van de auto. De bagageruimte is een uiterst gevaarlijke plek in geval van een aanrijding.
  • Gebruik de ontgrendelknop alleen in noodgevallen. Wees uiterst voorzichtig bij het gebruiken van deze knop, vooral tijdens het rijden.
Zie ook:

Renault Clio. Antiblokkeersysteem van de wielen (ABS)
Bij krachtig remmen, voorkomt het ABS het blokkeren van de wielen, waardoor de remweg beheersbaar en de auto bestuurbaar blijft. In deze situatie zijn uitwijkmanoeuvres tijdens het remmen mogel ...

Peugeot 208. Snelberichten beheren
Druk op Telefoon om de hoofdpagina weer te geven. of TEL Druk op de toets "OPTIES" om de tweede pagina weer te geven. Selecteer "SMS-berichten" om de berichtenlijst weer te ...

Auto's: