Auto's:

KIA Rio: Bediening verlichting - Verlichting - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Bediening verlichting

Verlichting

De lichtschakelaar heeft een stand voor het dimlicht en het parkeerlicht.

Draai, om de verlichting te bedienen, de knop op het uiteinde van de combischakelaar naar een van de volgende standen:

  1. Stand UIT
  2. Stand automatische verlichting (indien van toepassing)
  3. Stand parkeerlicht
  4. Stand dimlicht

Stand parkeerlicht ()

Verlichting

Als de lichtschakelaar in de stand parkeerlicht staat (2e stand), branden de achterlichten, het parkeerlicht, de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

Stand dimlicht ()

Verlichting

Als de lichtschakelaar in de stand dimlicht staat (3e stand), branden de koplampen, de achterlichten, het parkeerlicht, de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

AANWIJZING Om de verlichting in te kunnen schakelen moet het contact in stand ON staan.

Automatisch (indien van toepassing)

Verlichting

Als de lichtschakelaar in stand AUTO staat, worden de achterlichten en koplampen automatisch in- of uitgeschakeld, afhankelijk van hoe donker het buiten is.

OPMERKING

  • Bedek de sensor (1) op het dashboard nooit, zodat een optimale werking van de automatische verlichting gegarandeerd blijft.
  • Reinig de sensor niet met een ruitenreiniger. Deze laat een dunnen film achter op de sensor, waardoor deze niet meer goed werkt.
  • Als de voorruit van uw auto getint glas heeft of is voorzien van een metaalhoudende coating, functioneert het automatische verlichtingssysteem mogelijk niet goed.
Zie ook:

Toyota Yaris. Als u zonder brandstof komt te staan en de motor afslaat (alleen dieselmotoren)
Als de brandstof opraakt en de motor afslaat 1. Vul de brandstoftank van uw auto. 2. Trek aan de rand van de rubberen strip om hem los te maken van het deksel, druk de borglippen in en verwijder he ...

Mazda 2. Sluiten van de motorkap
1. Controleer de ruimte onder de motorkap om te zien of alle vuldoppen op hun plaats aangebracht zijn en of alle losse voorwerpen (bijv. gereedschap, oliecontainers, enz.) verwijderd zijn. 2 ...

Auto's: