Auto's:

KIA Rio: Bediening verlichting - Verlichting - Kenmerken van uw auto - KIA Rio - InstructieboekjeKIA Rio: Bediening verlichting

Verlichting

De lichtschakelaar heeft een stand voor het dimlicht en het parkeerlicht.

Draai, om de verlichting te bedienen, de knop op het uiteinde van de combischakelaar naar een van de volgende standen:

  1. Stand UIT
  2. Stand automatische verlichting (indien van toepassing)
  3. Stand parkeerlicht
  4. Stand dimlicht

Stand parkeerlicht ()

Verlichting

Als de lichtschakelaar in de stand parkeerlicht staat (2e stand), branden de achterlichten, het parkeerlicht, de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

Stand dimlicht ()

Verlichting

Als de lichtschakelaar in de stand dimlicht staat (3e stand), branden de koplampen, de achterlichten, het parkeerlicht, de kentekenplaatverlichting en de dashboardverlichting.

AANWIJZING Om de verlichting in te kunnen schakelen moet het contact in stand ON staan.

Automatisch (indien van toepassing)

Verlichting

Als de lichtschakelaar in stand AUTO staat, worden de achterlichten en koplampen automatisch in- of uitgeschakeld, afhankelijk van hoe donker het buiten is.

OPMERKING

  • Bedek de sensor (1) op het dashboard nooit, zodat een optimale werking van de automatische verlichting gegarandeerd blijft.
  • Reinig de sensor niet met een ruitenreiniger. Deze laat een dunnen film achter op de sensor, waardoor deze niet meer goed werkt.
  • Als de voorruit van uw auto getint glas heeft of is voorzien van een metaalhoudende coating, functioneert het automatische verlichtingssysteem mogelijk niet goed.
Zie ook:

Toyota Yaris. Achterruitenwisser en -sproeier
Bedieningsinstructies Draai aan het uiteinde van de schakelaar om de achterruitenwisser en -sproeier in te schakelen. Uit Intervalstand Normale stand ruitenwissers Gelijktijdig inschakelen ...

Peugeot 208. Plafonnier
Plafonnier Kaartleeslampjes In deze stand gaat de interieurverlichting geleidelijk branden: als de auto wordt ontgrendeld, als de sleutel uit het contact wordt verwijderd, als een ...

Auto's: