Auto's:

Fiat Punto: Vloeistoffen en
smeermiddelen - Technische gegevens - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Vloeistoffen en smeermiddelen

Het voertuig is voorzien van een motorolie die grondig ontwikkeld en getest is om aan de vereisten van het Geprogrammeerd Onderhoudsschema te kunnen voldoen. Constant gebruik van de voorgeschreven smeermiddelen garandeert de specificaties van brandstofverbruik en emissies. De kwaliteit van het smeermiddel is cruciaal voor de werking en de levensduur van de motor.

PRODUCTSPECIFICATIES

PRODUCTSPECIFICATIES

Als er geen smeermiddelen beschikbaar zijn die voldoen aan het specifieke verzoek, kunnen voor het bijvullen producten gebruikt worden die voldoen aan de aangegeven specificaties; in dat geval wordt de optimale prestatie van de motor niet gegarandeerd.

BELANGRIJK Het gebruik van producten met andere dan de hierboven aangegeven specificaties kan leiden tot beschadigingen aan de motor die niet door de garantie worden gedekt.

PRODUCTSPECIFICATIES

PRODUCTSPECIFICATIES

(*) BELANGRIJK Niet bijvullen of mengen met andere vloeistoffen die andere specificaties hebben dan de beschreven vloeistoffen.

(**) Wanneer het voertuig onder bijzonder extreme klimaatomstandigheden wordt gebruikt, adviseren wij een mengsel van 60% PARAFLUUP en 40% gedemineraliseerd water.

Zie ook:

Peugeot 208. START-stand
Het verklikkerlampje ECO gaat uit en de motor wordt automatisch gestart: Auto met handgeschakelde versnellingsbak: koppelingspedaal ingetrapt. Auto met elektronisch gestuurde versnellingsb ...

Peugeot 208. Media
VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Het afspelen van de muziek op mijn USB-stick begint pas na lang wachten (ongeveer 2 tot 3 minuten). Door bepaalde bestanden die standaard op een ...

Auto's: