Auto's:

Fiat Punto: Belangrijk - Blue&Me - Multimedia - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Belangrijk

De spraakopdrachten leren kennen Tijdens de dialoog met het systeem, kan altijd het spraakopdracht "Help" gebruikt worden om gedetailleerde informatie over de beschikbare spraakopdrachten voor elke interactieve fase te ontvangen.

Ga als volgt te werk om met de spraakopdracht "Help" te oefenen:

Mobiele telefoon registreren BELANGRIJK Deze handeling mag alleen uitgevoerd worden bij stilstaand voertuig.

Ga als volgt te werk voor het koppelen van uw mobiele telefoon:

Een nummer bellen Stel dat "Jan" een van de namen is die opgeslagen is in het telefoonboek.

Om "Jan" te bellen op de toets op het stuurwiel drukken en "Bel Jan" zeggen: als het systeem de naam "Jan" herkent, wordt de bijbehorende informatie weergegeven.

Als er slechts één telefoonnummer voor Jan in het telefoonboek aanwezig is, vraagt het systeem of Jan gebeld moet worden. Zeg om te bellen "Ja"; en anders "Nee".

Als er daarentegen meerdere telefoonnummers voor Jan zijn, vraagt het systeem welk telefoonnummer gebeld moet worden (bijv. "Bel Jan werk of thuis?"). Antwoord met het nummer dat gebeld moet worden (bijv."Thuis").

Als Jan meerdere telefoonnummers heeft, maar het soort nummer ontbreekt, verschijnt op het display de naam samen met een lijst bijbehorende telefoonnummers. Het handsfreesysteem vraagt of het weergegeven telefoonnummer gebeld moet worden. Zeg, als het weergegeven nummer correct is, "Ja"; en anders "Nee". Zeg, als de te contacteren persoon juist is, maar het nummer verkeerd is, "Volgende" of "Vorige" om de andere telefoonnummers voor deze persoon te zien.

Zeg, om het weergegeven nummer te bellen, "Bel". De lijst kan ook handmatig doorlopen worden met de toetsen op het stuurwiel, totdat het gewenste nummer is gevonden.

Druk nu op of SRC/OK om te bellen.

Een gesprek beëindigen: druk op .

Zie ook:

Skoda Fabia. Internetpagina ŠKODA Connect
 afb. 5 ŠKODA Connect starten De internetpagina ŠKODA Connect bevat informatie met betrekking tot de online diensten en de betreffende functies, de toegang tot de ŠKODA Connect Portal e ...

Fiat Punto. "Fix&Go automatic" kit
BESCHRIJVING Deze bevindt zich in de bagageruimte in een speciale houder. In deze houder zitten ook een schroevendraaier en het trekoog. De kit fig. 102 bevat: een busje A fig. 102 met afdic ...

Auto's: