Auto's:

Fiat Punto: Achterbank - Stoelen - Kennismaking met de auto - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Achterbank

Gedeeltelijke uitbreiding van de bagageruimte (1/3 of 2/3)

(voor bepaalde versies/markten)

ACHTERBANK

ACHTERBANK

Achterbank terugklappen Til de rugleuningen op en duw ze op hun plaats tot u de vergrendelingsmechanismen hoort klikken, breng de gespen van de veiligheidsgordels omhoog en lijn de zitting uit naar de standaard gebruiksstand. Controleer daarna of de "rode streep" aan de kant van de hendels om de rugleuning in te klappen onzichtbaar is, om er zeker van te zijn dat de rugleuningen correct zijn vastgezet.

BELANGRIJK

Elke aanpassing moet worden gedaan met het voertuig in stilstand.

Controleer na het loslaten van de hendel of de stoel goed vergrendeld is door hem naar voren en naar achteren te schuiven. Als de stoel niet goed op zijn plaats is vergrendeld zou dat kunnen leiden tot onverwachte verplaatsing van de stoel waardoor de bestuurder de controle over het voertuig verliest.

Voor optimale bescherming moet de rugleuning rechtop gezet worden, moet men goed tegen de rugleuning aanzitten en moet de gordel goed aansluiten op de borst en het bekken.

De bekleding van de stoelen is ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage bij normaal gebruik van het voertuig. Desalniettemin zijn enkele voorzorgsmaatregelen nodig. Vermijd langdurig en/of excessief schuren tegen kledingaccessoires zoals metalen gespen en klittenband die, als ze veel druk uitoefenen in een klein gebied, zouden kunnen afbreken, met beschadiging van de bekleding als gevolg.

Zie ook:

Toyota Yaris. Ondersteunende systemen
Om de veiligheid en de prestaties tijdens het rijden te verbeteren is uw auto uitgerust met de volgende systemen die automatisch in werking treden als de omstandigheden daar om vragen. Houd e ...

Toyota Yaris. Historische gegevens (navigatie-/multimediasysteem)
1. Druk op de toets op het navigatie-/multimediasysteem. 2. Selecteer "Historische gegevens". Het beste gemeten brandstofverbruik Het vorige gemeten brandstofverbruik Gemiddeld brandstof ...

Auto's: