Auto's:

Mazda 2: Veiligheidskettingen - Slepen - Alvorens te gaan rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Veiligheidskettingen

Veiligheidskettingen dienen gebruikt te worden bij wijze van voorzorgsmaatregel, in het geval de aanhanger per ongeluk van de trekhaak los zou raken. Deze kettingen dienen kruiselings onder de tongplaat van de aanhanger aangebracht te worden en aan de trekstang bevestigd te worden. Laat voldoende speling over zodat volledige bochten mogelijk zijn.

Raadpleeg voor nadere bijzonderheden de literatuur die ter beschikking wordt gesteld door uw aanhanger- of trekhaakfabrikant.

WAARSCHUWING

Controleer vóór vertrek of de veiligheidsketting stevig aan zowel de aanhanger als aan het trekkende voertuig is bevestigd: Het trekken van een aanhanger zonder gebruik te maken van een veiligheidsketting die stevig aan zowel de aanhanger als aan het trekkende voertuig is bevestigd, is gevaarlijk.

Als er schade ontstaat aan de aanhangerkoppeling of de trekstangkogel, kan de aanhanger naar een andere rijbaan uitzwenken en een botsing veroorzaken.

Aanhangerverlichting

OPGELET Sluit het verlichtingssysteem van een aanhanger niet rechtstreeks aan op het verlichtingssysteem van uw Mazda. Hierdoor kan de elektrische installatie en het verlichtingssysteem van uw auto beschadigd raken. Neem voor het aansluiten van de verlichting van een aanhanger contact op met een officiële Mazda dealer.
Zie ook:

Toyota Yaris. Tanken
Openen van de tankdop Voer de volgende stappen uit om de tankdop te openen: Voor het tanken Auto's zonder Smart entry-systeem en startknop Zet het contact UIT en controleer of alle portier ...

Peugeot 208. Supervergrendeling
Als de supervergrendeling is ingeschakeld, werken de binnen- en buitenportiergrepen niet. Als de supervergrendeling is ingeschakeld, is ook de vergrendelingsschakelaar in het interieur buiten w ...

Auto's: