Auto's:

Mazda 2: Spraakherkenningleerfunctie
(gebruikerspraakregistratie) - Audioset
[Type A (niet-aanraakscherm)] - Interieurvoorzieningen - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Spraakherkenningleerfunctie (gebruikerspraakregistratie)

Mazda 2 / Mazda 2 - Instructieboekje / Interieurvoorzieningen / Audioset [Type A (niet-aanraakscherm)] / Spraakherkenningleerfunctie (gebruikerspraakregistratie)

Met de spraakherkenningleerfunctie is spraakherkenning mogelijk overeenkomstig de karakteristieken van de spraak van de gebruiker. Als de herkenning van de spraakinvoeropdrachten gericht aan het systeem niet adequaat is, kan met behulp van deze functie de spraakherkenning van de gebruiker door het systeem in grote mate verbeterd worden. Als uw spraak voldoende herkend kan worden zonder gebruik van deze functie, zult u het extra voordeel van deze functie mogelijk niet bemerken. Voor het registreren van uw spraak, dient de lijst met spraakinvoeropdrachten opgelezen te worden. Lees de lijst op nadat u de auto geparkeerd heeft. Voer de registratie uit op een plek die zo rustig mogelijk is. De registratie dient volledig uitgevoerd te worden. De vereiste tijd is enkele minuten. De gebruiker dient in de bestuurdersstoel te zitten met de lijst met spraakinvoeropdrachten voor spraakherkenning leren zichtbaar.

Zie ook:

Mazda 2. Kruissnelheidsregelaarfunctie
Terwijl deze functie in werking is, wordt de volgafstandregeling uitgeschakeld en werkt alleen de kruissnelheidsregelaarfunctie. De rijsnelheid kan op hoger dan ongeveer 25 km/h worden ingestel ...

Mazda 2. Hindernisdetectieaanduiding
De positie van een sensor die een hindernis heeft bespeurd wordt aangeduid. De meter gaat op verschillende punten branden, afhankelijk van de afstand naar de hindernis die door de sensor bespeur ...

Auto's: