Auto's:

Fiat Punto: Groene waarschuwingslampjes - Lampjes en berichten - Kennismaking met het instrumentenpaneel - Fiat Punto - InstructieboekjeFiat Punto: Groene waarschuwingslampjes

Waarschuwingslampje

Betekenis

ACTIVERING ELEKTRISCHE STUURBEKRACHTIGING "DUALDRIVE" (voor bepaalde versies/markten)

De indicatie CITY gaat aan wanneer de elektrische stuurbekrachtiging "Dualdrive" wordt ingeschakeld door op de knop op het dashboard te drukken. De indicatie CITY verdwijnt wanneer er nogmaals op de knop wordt gedrukt.

Bij sommige versies wordt de inschakeling/uitschakeling van de elektrische stuurbekrachtiging door een bericht op het display aangegeven.

CRUISE CONTROL (voor bepaalde uitvoeringen/markten)

Het lampje gaat branden wanneer de contactsleutel naar de stand MAR wordt gedraaid, maar het moet even later doven. Het lampje gaat branden wanneer de draaiknop van de Cruise-Control naar ON wordt gedraaid. Bij sommige versies verschijnt een speciaal bericht op het display.

MISTVOORLICHTEN

Het lampje gaat branden wanneer de mistlampen voor worden ingeschakeld.

STADSLICHT EN DIMLICHT/FOLLOW ME HOME

Stadslicht en dimlicht: het lampje gaat branden als het stadslicht of het dimlicht wordt ingeschakeld.

Follow me home: het lampje gaat branden, bij sommige versies verschijnt er ook een bericht op het display, als het "Follow me home"-systeem in gebruik is.

RICHTINGAANWIJZER LINKS

Het lampje gaat branden wanneer de richtingaanwijzerhendel omlaag wordt gezet of, samen met de rechter richtingaanwijzer, wanneer de knop voor de alarmknipperlichten wordt ingedrukt.

RICHTINGAANWIJZER RECHTS

Het lampje gaat branden wanneer de richtingaanwijzerhendel omhoog wordt verplaatst of, samen met de linker richtingaanwijzer, wanneer de knop voor de alarmknipperlichten wordt ingedrukt.

 

Zie ook:

Peugeot 208. CD-speler
Plaats een CD in de CD-speler; deze zal de CD automatisch afspelen. Plaats een MP3-CD in de CD-speler. Het audiosysteem scant de CD tot alle nummers zijn gevonden, hierdoor kan het enkele tot ...

Toyota Yaris. Accessoireaansluiting (indien aanwezig)
Gebruik deze als voeding voor elektronische accessoires die minder dan 12 V/10 A verbruiken (stroomverbruik van 120 W). Open het deksel. ■De accessoireaansluitingen kunnen worden gebrui ...

Auto's: