Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019): Telefoon

VRAAG ANTWOORD OPLOSSING
Het lukt me niet om mijn Bluetooth-telefoon te koppelen. Het is mogelijk dat de Bluetooth-functie van de telefoon is uitgeschakeld of dat uw telefoon niet zichtbaar is voor het systeem. Controleer of de Bluetooth-functie van uw telefoon is ingeschakeld.

Controleer bij de instellingen van uw telefoon of deze op "Vind mij" staat.

De Bluetooth-telefoon is niet compatibel met het systeem. U kunt de compatibiliteit van uw telefoon controleren op de website van het merk (services).
Het signaal van de aangesloten Bluetoothtelefoon is niet hoorbaar. Het geluid is afhankelijk van het systeem en de telefoon. Verhoog het volume van het audiosysteem, indien nodig, tot maximaal en verhoog het volume van de telefoon indien nodig.
Omgevingsgeluiden hebben invloed op de kwaliteit van een telefoongesprek. Beperk het omgevingsgeluid (ramen sluiten, aanjager lager zetten, snelheid verminderen enz.).
Sommige contacten komen dubbel voor in de lijst. Bij het synchroniseren worden de contacten op de simkaart en/of die in het geheugen van de telefoon overgenomen. Als beide geheugens worden gesynchroniseerd kan het voorkomen dat sommige contacten dubbel worden overgenomen. Selecteer "Contacten van SIM-kaart weergeven" of "Contacten van telefoon weergeven".
De contacten staan in alfabetische volgorde. Sommige telefoons hebben speciale weergaveopties.

Afhankelijk van de instellingen kunnen contacten in een bepaalde volgorde worden overgenomen.

Verander de instellingen voor de weergave van contacten in de telefoon.
Het systeem ontvangt geen SMS-berichten. De Bluetooth-modus staat geen verzending van SMS-tekstberichten naar het systeem toe.  

    Media

    VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Het afspelen van de muziek op mijn USB-stick begint pas na lang wachten (ongeveer 2 tot 3 minuten). Door bepaalde bestanden die standaard op een ...

    Instellingen

    VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Na het instellen van de bassen en hoge tonen wordt de instelling van de equalizer opgeheven. Als u de instelling van de equalizer wijzigt, wor ...

    Zie ook:

    Citroen C3 (SX/SY) - Instructieboekje (2016-2024). AUX-aansluiting
    Deze geluidsbron is uitsluitend beschikbaar als de "Extra ingang" is aangevinkt in de audioinstellingen. Sluit het externe apparaat (MP3-speler enz.) met een audiokabel (niet meegelev ...

    Seat Ibiza (Type 6F) - Instructieboekje (2017-2024). Achterruitverwarming
    Afb. 152 Naast de bedieningselementen voor de klimaatregeling: schakelaar achterruitverwarming. De achterruitverwarming werkt alleen bij draaiende motor. Als de verwarming ingeschakeld wordt, ga ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024