Auto's:

Peugeot 208: STOP-stand - Stop & Start - Rijden - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: STOP-stand

Het verklikkerlampje "ECO" op het instrumentenpaneel gaat branden en de motor wordt in de stand-bystand gezet.

Auto met e-HDi- of BlueHDi-dieselmotor en elektronisch gestuurde versnellingsbak:

Of

Auto met BlueHDi-dieselmotor en handgeschakelde versnellingsbak:

Auto met PureTech-benzinemotor en handgeschakelde versnellingsbak, elektronisch gestuurde versnellingsbak of automatische transmissie:

Bijzonderheden: STOP-stand niet beschikbaar

De STOP-stand wordt niet geactiveerd als:

Het verklikkerlampje ECO knippert een paar seconden en gaat vervolgens uit.

Dit is volkomen normaal.

Een teller houdt bij hoe lang de STOP-stand tijdens een traject is geactiveerd. De teller wordt elke keer als u het contact met de sleutel aanzet weer op nul gezet.

Voor uw comfort tijdens parkeermanoeuvres zal het systeem enkele seconden na het schakelen uit de achteruitversnelling niet werken.

Het Stop & Start-systeem heeft geen invloed op andere componenten, zoals de remmen en de stuurbekrachtiging; deze blijven normaal functioneren.

Als u bij een auto met handgeschakelde versnellingsbak in de STOP-stand een versnelling inschakelt, maar daarbij het koppelingspedaal niet helemaal intrapt, gaat er een lampje branden of verschijnt er een bericht met het verzoek het koppelingspedaal helemaal in te trappen, omdat anders de motor niet opnieuw gestart wordt.

Tank nooit terwijl de motor door het Stop & Start-systeem is afgezet; zet in dat geval altijd het contact af en neem de sleutel uit het contactslot.

Zie ook:

KIA Rio. Binnenspiegel
Stel de binnenspiegel zo af dat u in het midden van de spiegel het midden van de achterruit ziet. Stel de spiegel af voordat u gaat rijden. WAARSCHUWING - Zicht naar achteren Zor ...

Mazda 2. Favorietenlijst radio
Voor meer bedieningsgemak kunnen geselecteerde zenders worden geregistreerd. In totaal kunnen 50 zenders worden geregistreerd. De favorietenlijst omvat zowel AM, FM als DAB radiozenders * . Re ...

Auto's: