Auto's:

Peugeot 208: Roetfilter (diesel) - Controles - Praktische informatie - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Roetfilter (diesel)

Als het roetfilter vervuild begint te raken, wordt u hierop geattendeerd door het blijven branden van dit lampje in combinatie met een waarschuwingsmelding.

Ga om het roetfilter te regenereren, zodra de omstandigheden het toelaten, met een snelheid van minimaal 60 km/h rijden tot het lampje dooft.

Als het lampje blijft branden is het minimum brandstofadditiefniveau bereikt: raadpleeg de paragraaf "Niveau brandstofadditief".

Raadpleeg de desbetreffende rubriek voor meer informatie over het controleren van de niveaus, in het bijzonder met betrekking tot het brandstofadditiefniveau.

Bij een nieuwe auto kunt u de eerste paar keer dat het roetfilter geregenereerd wordt een brandlucht ruiken; dit is volkomen normaal.

Als langdurig met zeer lage snelheid wordt gereden of de motor langdurig stationair draait, kan bij gasgeven soms waterdamp uit de uitlaat komen. Dit heeft geen invloed op de prestaties en heeft geen gevolgen voor het milieu.

Handgeschakelde versnellingsbak

De elektronisch gestuurde versnellingsbak is onderhoudsvrij (olie verversen niet noodzakelijk).

Elektronisch gestuurde versnellingsbak

De elektronisch gestuurde versnellingsbak is onderhoudsvrij (olie verversen niet noodzakelijk).

Zie ook:

Mazda 2. Veiligheidskettingen
Veiligheidskettingen dienen gebruikt te worden bij wijze van voorzorgsmaatregel, in het geval de aanhanger per ongeluk van de trekhaak los zou raken. Deze kettingen dienen kruiselings onder de t ...

Skoda Fabia. Bandenafdichtset
Inleiding voor het onderwerp De volgende informatie is van toepassing voor de af fabriek gemonteerde bandenafdichtset. Met behulp van de bandenafdichtset kunnen bandenperforaties met een diameter ...

Auto's: