Auto's:

Peugeot 208: Probleem met de
afstandsbediening - Toegang tot de auto - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Probleem met de afstandsbediening

Na het losnemen en weer aansluiten van de accukabels, het vervangen van de batterij van de afstandsbediening of een storing in de afstandsbediening kan de auto niet meer met de afstandsbediening worden ontgrendeld, vergrendeld en gelokaliseerd.

Raadpleeg zo snel mogelijk het PEUGEOT-netwerk als de storing niet is verholpen.

Reset

De afstandsbediening werkt nu weer volledig.

Vervangen van de batterij

Batterij ref.: CR1620 / 3 V.

Als de batterij van de afstandsbediening leeg is, wordt u gewaarschuwd door dit lampje op het dashboard, een geluidssignaal, en een melding op het display.

Vervangen van de batterij

Gooi de lege batterijen van de afstandsbediening niet weg: ze bevatten metalen die schadelijk zijn voor het milieu.

Lever lege batterijen in bij een speciaal verzamelpunt.

Sleutels verloren

Ga met het kentekenbewijs van de auto, uw legitimatiebewijs en, indien mogelijk, de sleutelcode naar het PEUGEOT-netwerk.

Het PEUGEOT-netwerk kan de speciale code van de sleutel en de transponder opzoeken en voor nieuwe sleutels zorgen.

Stilstaande auto

Het rijden met vergrendelde portieren kan in noodgevallen de toegang tot het interieur voor de hulpdiensten bemoeilijken.

Laat uit veiligheidsoverwegingen geen kinderen alleen achter in de auto.

Neem in alle gevallen de sleutel mee als u de auto verlaat.

Afstandsbediening

De radiografische afstandsbediening is erg gevoelig. Het is raadzaam om niet met de knoppen ervan te spelen om te voorkomen dat de portieren per ongeluk ontgrendeld worden.

Druk nooit op de knoppen van uw afstandsbediening buiten het bereik en het zicht van uw auto. De afstandsbediening kan dan onbruikbaar worden en moet in dat geval opnieuw worden gesynchroniseerd.

Geen enkele afstandsbediening kan functioneren als de sleutel in het contactslot zit, zelfs als het contact uitstaat, behalve voor het synchroniseren.

Diefstalbeveiliging

Breng geen wijzigingen aan in de elektronische startblokkering; dit kan tot storingen leiden.

Gebruikte auto

Laat door het PEUGEOT-netwerk controleren of alle in uw bezit zijnde sleutels met uw auto zijn gelinkt, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze sleutels de enige zijn waarmee uw auto ontgrendeld en gestart kan worden.

Zie ook:

Renault Clio. Renault card: batterij
Vervangen van het batterijtje Als de boodschap "VERVANG BATTERIJ SLEUTELKAART" op het instrumentenpaneel verschijnt, vervang dan het batterijtje van de RENAULT-card, druk op de knop 1 terwijl ...

Peugeot 208. Menu's
Afhankelijk van uitvoering en uitrusting Airconditioning Instellen van de temperatuur en de aanjagersnelheid. Online navigatie Navigatiesysteem instellen en bestemming invoeren. Gebruiken ...

Auto's: