Auto's:

Peugeot 208: Media - Veelgestelde vragen - PEUGEOT Connect Nav - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Media

VRAAG ANTWOORD OPLOSSING
Het afspelen van de muziek op mijn USB-stick begint pas na lang wachten (ongeveer 2 tot 3 minuten). Door bepaalde bestanden die standaard op een USB-stick kunnen staan kan het erg lang duren tot de muziek op de USB-stick wordt afgespeeld (tot 10 keer de fabrieksopgave). Wis de bestanden die standaard op de USB-stick staan en beperk het aantal submappen in de mappenstructuur van de USB-stick.
De CD wordt steeds uitgeworpen of wordt niet afgespeeld. De CD is ondersteboven in de speler geplaatst, kan niet worden gelezen, bevat geen audiobestanden of bevat audiobestanden die niet door het audiosysteem worden herkend.

De CD is opgenomen in een formaat dat niet compatibel is met de speler (udf,...).

De CD is voorzien van een systeem voor kopieerbeveiliging dat niet door de audioinstallatie wordt herkend.

Controleer of de CD op correcte wijze in de speler is geplaatst.

Controleer de staat van de CD: de CD kan niet worden gelezen als deze te veel is beschadigd.

Controleer de inhoud in het geval van een opgenomen CD: raadpleeg het advies in het hoofdstuk "AUDIO".

Het CD-audiosysteem kan geen DVD's afspelen.

Door een te slechte kwaliteit, kunnen bepaalde gebrande CD's niet door het audiosysteem worden afgespeeld.

Na het laden van een CD of het aansluiten van een USB-stick moet u enige tijd wachten. Na de invoer van een nieuwe sleutel, kan het systeem een bepaalde hoeveelheid aan gegevens lezen (directory, titel, artiest, enz.). Dit kan enkele seconden tot enkele minuten duren. Dit is volkomen normaal.
Het geluid van de CD is slecht. De gebruikte CD is bekrast of van slechte kwaliteit. Gebruik alleen CD's van goede kwaliteit en berg ze zorgvuldig op.
De audio-instellingen (bassen, hoge tonen, klankkleur) zijn niet op de CD-speler afgestemd. Zet het niveau van de bassen en de hoge tonen op 0, zonder een geluidseffect te selecteren.
Sommige informatietekens in de huidige huidige afspeelmedia worden niet correct weergegeven. De audio-installatie kan sommige karakters niet weergeven. Gebruik standaard karakters voor de benaming van nummers en afspeellijsten.
Het afspelen van streaming-bestanden start niet. Het aangesloten apparaat start niet automatisch het afspelen. Het afspelen van het apparaat starten.
Namen van nummers en de speelduur worden niet weergegeven op het audiostreamingscherm. De Bluetooth-verbinding biedt deze mogelijkheid niet.  
Zie ook:

Mazda 2. Verzorging van het interieur
WAARSCHUWINGSpuit geen water in de cabine van het voertuig: Water spuiten in de cabine van het voertuig is gevaarlijk, aangezien elektrische apparatuur zoals de audioinstallatie en schake ...

Opel Corsa. Zekeringen
Controleren of het opschrift op de vervangende zekering overeenkomt met dat op de defecte zekering. Er zitten twee zekeringendozen in de auto: linksvoor in de motorruimte bij auto's met s ...

Auto's: