Auto's:

Peugeot 208: Kinderzitjes aanbevolen door PEUGEOT - Algemene informatie met
betrekking tot kinderzitjes - Veiligheid - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Kinderzitjes aanbevolen door PEUGEOT

PEUGEOT levert een reeks kinderzitjes met artikelnummer die met een driepuntsveiligheidsgordel kunnen worden vastgemaakt.

Kinderzitjes aanbevolen door PEUGEOT

Kinderzitjes aanbevolen door PEUGEOT

Kinderzitjes aanbevolen door PEUGEOT

Kinderzitje bevestigen met de veiligheidsgordel

Overeenkomstig de Europese wetgeving geeft dit overzicht de mogelijkheden aan voor het bevestigen met de veiligheidsgordel van een universeel gehomologeerd kinderzitje (a) in uw auto, gerangschikt naar het gewicht van het kind en de plaats in de auto.

Kinderzitje bevestigen met de veiligheidsgordel

U zitplaats geschikt voor de bevestiging van een universeel gehomologeerd kinderzitje met een veiligheidsgordel, zowel met de "rug in de rijrichting" als met het "gezicht in de rijrichting".
U(R) als U, waarbij de stoel van de auto in de hoogste stand en zo ver mogelijk naar achteren moet staan.
U* als U, waarbij de rugleuning rechtop moet staan.
(a) Universeel kinderzitje: kinderzitje dat in alle auto's met de veiligheidsgordel kan worden bevestigd.
(b) Categorie 0: vanaf de geboorte tot 10 kg. Reiswiegen en "autobedjes" mogen niet op de passagiersstoel vóór worden bevestigd.
(c) Raadpleeg de wettelijke bepalingen van uw land alvorens een kinderzitje op deze plaats te bevestigen.
(d) Als u een kinderzitje met de rug of het gezicht in de rijrichting op een achterzitplaats bevestigt, moet u de voorstoel naar voren schuiven en de rugleuning ervan rechtop zetten zodat er voldoende ruimte is voor het kinderzitje en de benen van het kind.
(e) Als een kinderzitje "met de rug in de rijrichting" op de voorpassagiersstoel is bevestigd, moet de airbag vóór aan passagierszijde worden uitgeschakeld. Het kind kan anders bij het afgaan van de airbag (levensgevaarlijk) gewond raken.
Als een kinderzitje "met het gezicht in de rijrichting" op de voorpassagiersstoel wordt geplaatst, moet de airbag vóór aan passagierszijde ingeschakeld blijven.
(f) Een kinderzitje met steun mag nooit op deze zitplaats worden geplaatst.

Verwijder de hoofdsteun en berg deze op alvorens een kinderzitje met rugleuning op een passagierszitplaats te bevestigen.

Vergeet niet de hoofdsteun weer te bevestigen nadat het kinderzitje weer is verwijderd.

Zie ook:

Peugeot 208. Brandstofadditiefniveau (dieseluitvoering met roetfilter)
Het minimumniveau van het additief wordt aangegeven door het permanent branden van dit verklikkerlampje in combinatie met een geluidssignaal en een melding met betrekking tot een te laag additie ...

Peugeot 208. Instellingen
VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Na het instellen van de bassen en hoge tonen wordt de instelling van de equalizer opgeheven. Na het wijzigen van de instellingen voor de equal ...

Auto's: