Peugeot 208 Instructieboekje (2012-2019): Instellingen

VRAAG ANTWOORD OPLOSSING
Na het instellen van de bassen en hoge tonen wordt de instelling van de equalizer opgeheven.

Als u de instelling van de equalizer wijzigt, worden de instellingen van de bassen en de hoge tonen gereset.

De instelling van de equalizer is gekoppeld aan de bassen en hoge tonen. Wijzig de instelling van de bassen en de hoge tonen of de equalizer om de gewenste geluidskwaliteit te verkrijgen.
Bij het veranderen van de balans wordt de geluidsverdeling uitgeschakeld.

Bij het veranderen van de geluidsverdeling worden de instellingen van de balans uitgeschakeld.

De geluidsverdeling is gekoppeld aan de balans. Stel de balans in of kies een geluidsverdeling naar eigen wens.
Er is een verschil in geluidskwaliteit tussen de verschillende geluidsbronnen. Voor een optimale geluidskwaliteit kunnen de audio-instellingen worden aangepast aan verschillende geluidsbronnen, die hoorbare verschillen kunnen genereren bij het veranderen van de bron. Controleer of de audio-instellingen zijn afgestemd op de geluidsbron die u gebruikt.

Het is raadzaam de audiofuncties (Bass, Treble, Balans) in de middelste stand te zetten, de geluidssfeer "Geen" te selecteren en de functie Loudness in de stand "Actief" te zetten bij gebruik van de CD-speler en in de stand "Inactief" bij gebruik van de radio.

Na uitzetten van de motor schakelt het systeem na enkele minuten automatisch uit. Als de motor is afgezet, blijft het audiosysteem nog werken zolang de laadtoestand van de accu dat toestaat.

In de normale uitgeschakelde stand, gaat het systeem na een bepaalde tijd automatisch over op de eco-mode om de laadtoestand van de accu op peil te houden.

Schakel het contact in om de laadstroom van de accu te verhogen.
Ik kan de datum en tijd niet instellen. De datum en tijd kunnen alleen worden ingesteld als u de synchronisatie met de satellieten deactiveert. Menu instellingen / Opties / Datum en tijd instellen. Selecteer het tabblad "Tijd" en deactiveer de "GPS-synchronisatie" (UTC).

    Telefoon

    VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Het lukt me niet om mijn Bluetooth-telefoon te koppelen. Het is mogelijk dat de Bluetooth-functie van de telefoon is uitgeschakeld of dat uw ...

    PEUGEOT Connect Radio

    De beschreven functies en instellingen kunnen afwijken van die van het systeem in uw auto. Om veiligheidsredenen mag de bestuurder handelingen die de volle aandacht vragen, zoals het koppelen van ...

    Zie ook:

    Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020). Buitenzijde voorruit ontdooien
    1. Zet de aanjager in de hoogste stand. 2. Stel de temperatuur in op maximaal (HI). 3. Druk op de toets voorruitontwaseming ( ) 4. Op basis van de omgevingstemperatuur zal de airconditi ...

    Hyundai i20 (GB/IB) - Instructieboekje (2014-2020). Voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de veiligheidsgordels
    Draag altijd uw veiligheidsgordel en zorg ervoor dat alle passagiers hun veiligheidsgordels om hebben voordat u aan een reis begint. Airbags (indien van toepassing) zijn ontworpen om de veilighei ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024