Auto's:

Peugeot 208: Instellingen - Veelgestelde vragen - PEUGEOT Connect Nav - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Instellingen

VRAAG ANTWOORD OPLOSSING
Na het instellen van de bassen en hoge tonen wordt de instelling van de equalizer opgeheven.

Als u de instelling van de equalizer wijzigt, worden de instellingen van de bassen en de hoge tonen gereset.

De instelling van de equalizer is gekoppeld aan de bassen en hoge tonen. Wijzig de instelling van de bassen en de hoge tonen of de equalizer om de gewenste geluidskwaliteit te verkrijgen.
Bij het veranderen van de balans wordt de geluidsverdeling uitgeschakeld.

Bij het veranderen van de geluidsverdeling worden de instellingen van de balans uitgeschakeld.

De geluidsverdeling is gekoppeld aan de balans. Stel de balans in of kies een geluidsverdeling naar eigen wens.
Er is een verschil in geluidskwaliteit tussen de verschillende geluidsbronnen. Voor een optimale geluidskwaliteit kunnen de audio-instellingen worden aangepast aan verschillende geluidsbronnen, die hoorbare verschillen kunnen genereren bij het veranderen van de bron. Controleer of de audio-instellingen zijn afgestemd op de geluidsbron die u gebruikt.

Het is raadzaam de audiofuncties (Bass, Treble, Balans) in de middelste stand te zetten, de geluidssfeer "Geen" te selecteren en de functie Loudness in de stand "Actief" te zetten bij gebruik van de CD-speler en in de stand "Inactief" bij gebruik van de radio.

Na uitzetten van de motor schakelt het systeem na enkele minuten automatisch uit. Als de motor is afgezet, blijft het audiosysteem nog werken zolang de laadtoestand van de accu dat toestaat.

In de normale uitgeschakelde stand, gaat het systeem na een bepaalde tijd automatisch over op de eco-mode om de laadtoestand van de accu op peil te houden.

Schakel het contact in om de laadstroom van de accu te verhogen.
Ik kan de datum en tijd niet instellen. De datum en tijd kunnen alleen worden ingesteld als u de synchronisatie met de satellieten deactiveert. Menu instellingen / Opties / Datum en tijd instellen. Selecteer het tabblad "Tijd" en deactiveer de "GPS-synchronisatie" (UTC).
Zie ook:

Fiat Punto. Mistlampen en mistachterlicht
Mistlampen (voor bepaalde versies/ markten) worden ingeschakeld als het stadslicht brandt, door op de knop fig. 18 te drukken en het lampje op het instrumentenpaneel gaat branden. Druk nogmaals ...

Mazda 2. Brandstofverbruikdisplay
Informatie betreffende het brandstofverbruik wordt getoond. Indicatie op display Bedrijfstoestand 1. Toont het brandstofverbruik gedurende de laatste 60 minuten. Too ...

Auto's: