Auto's:

Peugeot 208: Gesproken commando's
"Radio Media" - Gesproken commando's - PEUGEOT Connect Nav - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Gesproken commando's "Radio Media"

Deze commando's kunnen vanaf elke schermpagina worden gegeven nadat op de stuurwieltoets "Gesproken commando's" of "Telefoon" is gedrukt, behalve als er een telefoongesprek bezig is.

Gesproken commando's Helpberichten
Stem af op zender <...> U kunt een radiozender uitkiezen door "stem af op" en dan de zendernaam of frequentie te zeggen. Bijvoorbeeld "stem af op zender Talksport", of "stem af op 98. 5 FM". Om naar een voorkeuze radiozender te luisteren, zegt u bijvoorbeeld "stem af op voorkeuze nummer vijf".
Wat speelt er nu Om de details van het "nummer", de "artiest" en het "album" van de afgespeelde muziek weer te geven, zegt u "NAC_MSG_NL_11_NAC".
Speel nummer <...> af Gebruik het commando "speel" om het type muziek dat u wilt luisteren af te spelen. U kunt selecteren via "nummer", "artiest" of " album".

Zeg bijvoorbeeld "artiest Madonna afspelen", "nummer 'Te Laat' afspelen", of "album Hotel New York afspelen".

Speel artiest <...> af
Speel album <...> af
Zie ook:

Mazda 2. Hoofdindicatie van afstelbare snelheidsbegrenzer (wit), Indicatie (wit)/ indicatielampje (groen) van instelfunctie van afstelbare snelheidsbegrenzer
Hoofdindicatie van afstelbare snelheidsbegrenzer (wit) Wanneer de afstelbare snelheidsbegrenzer is geactiveerd, wordt de hoofdindicatie van de afstelbare snelheidsbegrenzer (wit) in de instrumente ...

Peugeot 208. Toegang tot het gereedschap
De tang voor het verwijderen van zekeringen is bevestigd aan de binnenzijde van het deksel van de zekeringkast in het dashboard of in het dashboardkastje. Dashboard Trek het deksel eerst lin ...

Auto's: