Peugeot 208: Bereik van de 1,6 BlueHDi motor (Euro 6.1)

Actieradius groter dan 2.400 km Als het contact wordt aangezet, wordt er geen informatie over de actieradius weergegeven op het instrumentenpaneel.

Als u op deze knop drukt, wordt de actieradius tijdelijk weergegeven in combinatie met de melding "AdBlue: actieradius groter dan 2.400 km". Afhankelijk van de hoeveelheid AdBlue in het reservoir wordt vervolgens een melding weergegeven waarin staat aangegeven dat u de vloeistof kunt bijvullen.

Actieradius tussen 2.400 en 600 km (1,6 BlueHDi Euro 6.1)

Zodra het contact wordt aangezet, gaat het verklikkerlampje branden in combinatie met een geluidssignaal en een melding (bijvoorbeeld "Vul AdBlue bij: starten niet mogelijk over x kilometers") die aangeeft hoeveel kilometer of mijl u nog kunt rijden met de resterende hoeveelheid additief.

Tijdens het rijden wordt de melding elke 300 km weergegeven zolang er geen vloeistof is bijgevuld.

Het minimumniveau is bereikt; vul zo snel mogelijk vloeistof bij.

Actieradius kleiner dan 600 km (1,6 BlueHDi Euro 6.1)

Zodra het contact wordt aangezet, gaat dit verklikkerlampje knipperen in combinatie met het continu branden van het servicelampje, een geluidssignaal en een melding (bijvoorbeeld "Vul AdBlue bij". starten niet mogelijk over x kilometers") die aangeeft hoeveel kilometer of mijl u nog kunt rijden met de resterende hoeveelheid additief.

Tijdens het rijden wordt de melding elke 30 seconden herhaald zolang er geen AdBlue is bijgevuld.

Vul zo snel mogelijk vloeistof bij om te voorkomen dat het reservoir helemaal leeg raakt en de motor niet meer gestart kan worden.

Storing in verband met een te laag AdBlue- niveau

Als het contact wordt aangezet, gaat dit waarschuwingslampje knipperen, in combinatie met een geluidssignaal en de melding "Vul bij AdBlue: starten onmogelijk".

Het AdBlue-reservoir is leeg: het starten van de motor wordt geblokkeerd door het wettelijk verplichte startblokkeringssysteem.

Om de motor weer te kunnen starten moet het reservoir met minimaal 4 liter AdBlue worden gevuld.

    AdBlue- actieradiusindicatoren

    Deze actieradiusindicatoren zijn uitsluitend aanwezig bij auto's met een BlueHDi-dieselmotor. Zodra de reservevoorraad van het AdBlue- reservoir is aangesproken of een storing in het SCR-systeem ...

    Bereik van de 1,5 BlueHDi motor (Euro 6.2)

    Actieradius groter dan 2.400 km Als het contact wordt aangezet, wordt er geen informatie over de actieradius weergegeven op het instrumentenpaneel. Als u op deze knop drukt, wordt de actieradius ...

    Zie ook:

    Seat Ibiza. Vóór elke rit
    Let vóór elke rit op de volgende punten voor uw eigen veiligheid en die van uw bijrijders: Zorg ervoor dat de verlichting en de knipperlichten van uw wagen optimaal werken. Cont ...

    Seat Ibiza. Gebruiksaanwijzing
    Afb. 211 In de achterbumper: inbouwplaats van achteruitkijkcamera. Een in de achterbumper ingebouwde kamera helpt de bestuurder bij het achteruit parkeren of manoevreren afb. 211. Het beeld van ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024