Auto's:

Peugeot 208: Automatische transmissie - Controles - Praktische informatie - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Automatische transmissie

De transmissie is onderhoudsvrij (olie verversen niet noodzakelijk).

Remblokken

De slijtage van de remblokken is sterk afhankelijk van de rijstijl, vooral bij stadsverkeer en veel korte ritten.

Hierdoor kan het noodzakelijk blijken om de remblokken vaker, tussen twee onderhoudscontroles door, te laten controleren.

Als het remsysteem vrij is van lekkages, duidt een te laag remvloeistofniveau erop dat de remblokken versleten zijn.

Slijtage remschijven

Raadpleeg het PEUGEOT-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats voor informatie over het controleren van de slijtage van de remschijven.

Parkeerrem

Als de parkeerrem een te grote slag heeft of als het systeem minder goed werkt, moet de parkeerrem, zelfs tussen twee onderhoudsbeurten door, worden afgesteld.

Laat het systeem controleren door het PEUGEOT-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

Gebruik uitsluitend door PEUGEOT aanbevolen producten of gelijkwaardige kwaliteitsproducten.

Om de werking van belangrijke organen als het remsysteem te optimaliseren, selecteert en biedt PEUGEOT specifieke producten aan.

Na het wassen kan er zich een laagje vocht of onder winterse omstandigheden ijs vormen op de remschijven en remblokken: de remwerking kan daardoor afnemen. Rem een paar keer lichtjes om de remmen vocht- en ijsvrij te maken.

Zie ook:

Peugeot 208. Beheer van de verbindingen
Druk op de toets MENU. Selecteer "Bluetooth". Selecteer "Bluetooth beheer" en bevestig uw keuze. De lijst van de gekoppelde telefoons wordt weergegeven. Geeft aan dat er een ...

Mazda 2. Overschakelen naar de Bluetooth audiomodus
Schakel over naar de Bluetooth audiomodus voor het bedienen van de audioapparatuur met behulp van het bedieningspaneel van de audio-installatie voor het beluisteren van muziek of spraakaudio we ...

Auto's: