Auto's:

Peugeot 208: Automatisch inschakelen
van de verlichting - Lichtschakelaar - Verlichting en zicht - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Automatisch inschakelen van de verlichting

Met behulp van een lichtsensor worden de kentekenplaatverlichting, de parkeerlichten en het dimlicht automatisch ingeschakeld als de lichtsterkte van de omgeving onvoldoende is.

De verlichting kan ook, in geval van neerslag, gelijktijdig met het automatisch inschakelen van de ruitenwissers vóór worden ingeschakeld.

De verlichting wordt uitgeschakeld als de lichtsterkte van de omgeving weer voldoende is of nadat het wissen is gestopt.

Inschakelen

Inschakelen

Uitschakelen

Bij mist of sneeuw kan de lichtsensor ten onrechte voldoende licht waarnemen. De verlichting wordt dan niet automatisch ingeschakeld.

Dek de met de regensensor gecombineerde lichtsensor die zich in het midden van de voorruit achter de binnenspiegel bevindt, niet af. De aan de sensor gekoppelde functies worden dan niet meer bediend.

Zie ook:

Peugeot 208. Achterin
De zitplaatsen achter zijn voorzien van een driepuntsveiligheidsgordel met op de buitenste zitplaatsen een spankrachtbegrenzer. Vastmaken Trek aan de gordel en steek de gesp in de gordelslu ...

KIA Rio. Positie van de toets Engine Start/Stop
OFF Met handgeschakelde transmissie Om de motor (stand START/RUN) of het contact (stand ON) uit te schakelen brengt u de auto tot stilstand en drukt u op de toets Engine Start/Stop. ...

Auto's: