Auto's:

Peugeot 208: Assistance-oproep met
lokalisering - Noodoproep of pechhulp - Veiligheid - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Assistance-oproep met lokalisering

Druk langer dan 2 seconden op deze toets voor het aanvragen van hulp bij het stranden van de auto.

Een gesproken bericht bevestigt dat de oproep is verstuurd**.

Door deze toets meteen opnieuw in te drukken, wordt de aanvraag geannuleerd.

Dit wordt bevestigd door een gesproken bericht.

Geolokalisatie

U kunt de geolokalisatie uitschakelen door gelijktijdig op de toetsen "Peugeot Connect SOS" en "Peugeot Connect Assistance" te drukken en vervolgens op "Peugeot Connect Assistance" te drukken om te bevestigen.

U kunt de geolokalisatie opnieuw inschakelen door gelijktijdig op de toetsen "Peugeot Connect SOS" en "Peugeot Connect Assistance" te drukken en vervolgens op "Peugeot Connect Assistance" te drukken om te bevestigen.

** Afhankelijk van de geografische dekking van de "Peugeot Connect SOS", "Peugeot Connect Assistance" en van de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.

De lijst van de landen waar het systeem werkzaam is en de lijst van beschikbare diensten PEUGEOT CONNECT kunt u bij uw verkooppunt opvragen of op de internetsite voor uw land bekijken.

Wanneer u uw auto buiten het PSA-netwerk hebt gekocht, raden wij u aan de beschikbaarheid van deze diensten door een PSA-dealer te laten controleren en eventueel configureren. In een meertalig land kunt u het systeem laten configureren in de officiële landstaal van uw voorkeur.

Om technische redenen, zoals het verbeteren van de diensten PEUGEOT CONNECT aan de klant, behoudt de fabrikant zich het recht voor om op elk willekeurig moment het telematicasysteem in de auto te wijzigen.

Zie ook:

Peugeot 208. Cockpit (vervolg)
Stuurkolomschakelaars Lichtschakelaar Richtingaanwijzers Toetsen op het stuurwiel voor bediening van het touchscreen: volume, veranderen van audiobron Snelheidsregelaar Snelheids ...

Opel Corsa. Voordat u wegrijdt
Voor het wegrijden controleren bandenspanning en -staat, Motoroliepeil en vloeistofniveaus. Ruiten, spiegels, rijverlichting en kentekenplaat: vrij van vuil, sneeuw of ijs en gebruikskla ...

Auto's: