Peugeot 208: Assistance-oproep met lokalisering

Druk langer dan 2 seconden op deze toets voor het aanvragen van hulp bij het stranden van de auto.

Een gesproken bericht bevestigt dat de oproep is verstuurd**.

Door deze toets meteen opnieuw in te drukken, wordt de aanvraag geannuleerd.

Dit wordt bevestigd door een gesproken bericht.

Geolokalisatie

U kunt de geolokalisatie uitschakelen door gelijktijdig op de toetsen "Peugeot Connect SOS" en "Peugeot Connect Assistance" te drukken en vervolgens op "Peugeot Connect Assistance" te drukken om te bevestigen.

U kunt de geolokalisatie opnieuw inschakelen door gelijktijdig op de toetsen "Peugeot Connect SOS" en "Peugeot Connect Assistance" te drukken en vervolgens op "Peugeot Connect Assistance" te drukken om te bevestigen.

** Afhankelijk van de geografische dekking van de "Peugeot Connect SOS", "Peugeot Connect Assistance" en van de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.

De lijst van de landen waar het systeem werkzaam is en de lijst van beschikbare diensten PEUGEOT CONNECT kunt u bij uw verkooppunt opvragen of op de internetsite voor uw land bekijken.

Wanneer u uw auto buiten het PSA-netwerk hebt gekocht, raden wij u aan de beschikbaarheid van deze diensten door een PSA-dealer te laten controleren en eventueel configureren. In een meertalig land kunt u het systeem laten configureren in de officiële landstaal van uw voorkeur.

Om technische redenen, zoals het verbeteren van de diensten PEUGEOT CONNECT aan de klant, behoudt de fabrikant zich het recht voor om op elk willekeurig moment het telematicasysteem in de auto te wijzigen.

    Peugeot Connect SOS

    Druk in geval van nood langer dan 2 seconden op deze toets. Het groene LED-lampje en een gesproken bericht bevestigen de oproep naar de alarmcentrale "Peugeot Connect SOS"*. * in ove ...

    Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

    Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) dat de volgende systemen omvat: het antiblokkeersysteem (ABS) en de elektronische remdrukregelaar (EBD), de noodremassistentie (NRA), de antispinreg ...

    Zie ook:

    Seat Ibiza. Hoe worden veiligheidsgordels goed vastgegespt?
    Veiligheidsgordel vast- en losgespen Afb. 103 De slotgesp van de veiligheidsgordel aanbrengen en verwijderen. Afb. 104 Verloop van de gordelband bij zwangere vrouwen. Veiligheidsgordels omges ...

    Peugeot 208. Apple-speler aansluiten
    Sluit de Apple-speler met een geschikte kabel (niet bijgeleverd) aan op de USB-aansluiting. Het afspelen begint automatisch. * In sommige gevallen moet het afspelen van audiobestanden via he ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024