Auto's:

Peugeot 208: Als een storing in het
emissieregelsysteem wordt
gedetecteerd SCR - Meters - Instrumentenpaneel - Peugeot 208 - Instructieboekje (2017)Peugeot 208: Als een storing in het emissieregelsysteem wordt gedetecteerd SCR

Peugeot 208 / Peugeot 208 - Instructieboekje (2017) / Instrumentenpaneel / Meters / Als een storing in het emissieregelsysteem wordt gedetecteerd SCR

Er wordt automatisch een startblokkeringssysteem geactiveerd als meer dan 1.100 km is gereden nadat de storing in het SCR-regelsysteem is bevestigd. Laat het systeem controleren door een PEUGEOT-dealer of door een gekwalificeerde werkplaats.

Als een storing wordt gedetecteerd

De verklikkerlampjes gaan branden in combinatie met een geluidssignaal en de melding "Storing emissieregeling".

De waarschuwing wordt tijdens het rijden gegeven zodra de storing voor de eerste keer wordt gedetecteerd en vervolgens steeds bij het aanzetten van het contact zolang de storing niet is verholpen.

In het geval van een tijdelijke storing verdwijnt de waarschuwing tijdens de volgende rit na controle van de zelfdiagnose van het SCR-emissieregelsysteem.

Tijdens de toegestane rijfase (tussen 1.100 en 0 km)

Als een storing in het SCR-systeem is bevestigd (nadat 50 km is gereden terwijl de melding van de storing permanent wordt weergegeven), gaan deze verklikkerlampjes branden en knippert het verklikkerlampje AdBlue in combinatie met een geluidssignaal en de weergave van een melding (bijv. "Storing emissieregeling: starten verboden binnen 300 km") die aangeeft hoeveel kilometer of mijl u nog kunt rijden voordat het starten van de motor wordt geblokkeerd.

Tijdens het rijden wordt de melding elke 30 seconden weergegeven zolang de storing in de SCR-emissieregeling niet is verholpen.

De waarschuwing wordt opnieuw weergegeven zodra het contact wordt aangezet.

Neem zo snel mogelijk contact op met het PEUGEOT-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

Als u dit niet doet, kan de motor niet meer worden gestart.

Starten geblokkeerd

Elke keer dat het contact wordt aangezet, gaan deze verklikkerlampjes branden en knippert het verklikkerlampje AdBlue in combinatie met een geluidssignaal en de melding "Storing emissieregeling: starten verboden".

U hebt de limiet van de toegestane rijfase overschreden: het startblokkerringssysteem voorkomt dat de motor opnieuw wordt gestart.

Om de motor weer te kunnen starten, is het noodzakelijk dat u contact opneemt met het PEUGEOT-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

Zie ook:

Peugeot 208. Veelgestelde vragen
Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over uw audiosysteem. VRAAG ANTWOORD OPLOSSING Er is een verschil in geluidskwaliteit tussen de verschillende gel ...

Mazda 2. Dagverlichting
In bepaalde landen is het vereist dat rijdende voertuigen overdag met ingeschakelde verlichting (dagverlichting) rijden. De dagverlichting gaat automatisch branden wanneer de auto begint te rij ...

Auto's: