Peugeot 208: Als een storing in het emissieregelsysteem wordt gedetecteerd SCR

Peugeot 208 / Peugeot 208 Eerste generatie - Instructieboekje (2012-2019) / Instrumentenpaneel / Meters / Als een storing in het emissieregelsysteem wordt gedetecteerd SCR

Er wordt automatisch een startblokkeringssysteem geactiveerd als meer dan 1.100 km is gereden nadat de storing in het SCR-regelsysteem is bevestigd. Laat het systeem controleren door een PEUGEOT-dealer of door een gekwalificeerde werkplaats.

Als een storing wordt gedetecteerd

De verklikkerlampjes gaan branden in combinatie met een geluidssignaal en de melding "Storing emissieregeling".

De waarschuwing wordt tijdens het rijden gegeven zodra de storing voor de eerste keer wordt gedetecteerd en vervolgens steeds bij het aanzetten van het contact zolang de storing niet is verholpen.

In het geval van een tijdelijke storing verdwijnt de waarschuwing tijdens de volgende rit na controle van de zelfdiagnose van het SCR-emissieregelsysteem.

Tijdens de toegestane rijfase (tussen 1.100 en 0 km)

Als een storing in het SCR-systeem is bevestigd (nadat 50 km is gereden terwijl de melding van de storing permanent wordt weergegeven), gaan deze verklikkerlampjes branden en knippert het verklikkerlampje AdBlue in combinatie met een geluidssignaal en de weergave van een melding (bijv. "Storing emissieregeling: starten verboden binnen 300 km") die aangeeft hoeveel kilometer of mijl u nog kunt rijden voordat het starten van de motor wordt geblokkeerd.

Tijdens het rijden wordt de melding elke 30 seconden weergegeven zolang de storing in de SCR-emissieregeling niet is verholpen.

De waarschuwing wordt opnieuw weergegeven zodra het contact wordt aangezet.

Neem zo snel mogelijk contact op met het PEUGEOT-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

Als u dit niet doet, kan de motor niet meer worden gestart.

Starten geblokkeerd

Elke keer dat het contact wordt aangezet, gaan deze verklikkerlampjes branden en knippert het verklikkerlampje AdBlue in combinatie met een geluidssignaal en de melding "Storing emissieregeling: starten verboden".

U hebt de limiet van de toegestane rijfase overschreden: het startblokkerringssysteem voorkomt dat de motor opnieuw wordt gestart.

Om de motor weer te kunnen starten, is het noodzakelijk dat u contact opneemt met het PEUGEOT-netwerk of een gekwalificeerde werkplaats.

    Bereik van de 1,5 BlueHDi motor (Euro 6.2)

    Actieradius groter dan 2.400 km Als het contact wordt aangezet, wordt er geen informatie over de actieradius weergegeven op het instrumentenpaneel. Als u op deze knop drukt, wordt de actieradius ...

    Noorden boven

    ...

    Zie ook:

    Hyundai i20. Informatie - Het Gebruik Van Een iPod
    iPod is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Om de iPod te kunnen gebruiken terwijl II de toetsen bedient, moet u een speciale iPod kabel gebruiken. (de kabel die bij de iPod /iPh ...

    Seat Ibiza. Bediening van de parkeerhulp
    Afb. 207 Middenconsole: toets van de parkeerhulp. Handmatige inschakeling van de parkeerhulp Druk de toets eenmaal in. Het symbool op de toets gaat geel branden. Handmatige uitschake ...

    Modellen:

    Alle rechten voorbehouden. © | compacteklasse.nl 2022 - 2024