Auto's:

Mazda 2: Waarschuwingszoemer voor
systeem van airbag/voorspanners
van veiligheidsgordels - In de volgende gevallen wordt een
waarschuwingszoemer
geactiveerd - Waarschuwings-/indicatielampjes en
waarschuwingszoemers - Als er zich een probleem voordoet - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Waarschuwingszoemer voor systeem van airbag/voorspanners van veiligheidsgordels

Als er een probleem is met de systemen van de airbag/voorspanners van veiligheidsgordels en het oplichten van het waarschuwingslampje, zal er elke minuut gedurende ongeveer 5 seconden een waarschuwingszoemer klinken.

Het geluid van de waarschuwingszoemer voor het systeem van airbag en veiligheidsgordelvoorspanners zal gedurende ongeveer 35 minuten hoorbaar blijven. Laat uw auto zo spoedig mogelijk door een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur inspecteren.

WAARSCHUWING Rijd niet met de auto wanneer de waarschuwingszoemer voor het systeem van de airbag/voorspanners van veiligheidsgordels klinkt: Rijden met de auto terwijl de waarschuwingzoemer voor het systeem van de airbag/voorspanners van veiligheidsgordels klinkt is gevaarlijk.

Bij een botsing zullen de airbags en het systeem van de voorspanners van de veiligheidsgordels niet in werking treden, hetgeen ernstig of mogelijk dodelijk letsel tot gevolg kan hebben.

Neem contact op met een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur om de auto zo spoedig mogelijk te laten inspecteren.

Zie ook:

Renault Clio. Spiegels
Spiegels Afstellen Selecteer de spiegel met behulp van de schakelaar 2, en verstel hem daarna met de knop 1 in de gewenste stand. Verwarmde buitenspiegels Bij draaiende motor, wordt het spie ...

Fiat Punto. Zekeringen vervangen
ZEKERINGKAST MOTORRUIMTE De zekeringenkast fig. 93 bevindt zich aan de kant van de accu: om toegang te krijgen tot de zekeringen het beschermdeksel verwijderen, door te werk te gaan op de door d ...

Auto's: