Auto's:

Mazda 2: Camera en Sensoren - i-ACTIVSENSE - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 2 - InstructieboekjeMazda 2: Camera en Sensoren

Vooruitrijcamera (FSC)

De vooruitrijcamera (FSC) bespeurt rijstrookaanwijzingen en herkent koplampen, achterlichten en stadsverlichting tijdens het rijden in het donker. De volgende systemen maken ook gebruik van de vooruitrijcamera (FSC).

De vooruitrijcamera (FSC) is ingebouwd aan de bovenzijde van de voorruit nabij de achteruitkijkspiegel.

Zie Vooruitrijcamera (FSC)

Radarsensor (voor)

De radarsensor (voor) zendt radiogolven uit die weerkaatst worden door een voorliggend voertuig en vervolgens weer door de radarsensor worden opgevangen. De volgende systemen maken eveneens gebruik van de radarsensor (voor).

De radarsensor (voor) is gemonteerd achter de radiateurgrille.

Zie Radarsensor (Voor)

Lasersensor (voor)

De lasersensor (voor) zendt een nabij-infrarood laserstraal uit en vangt de straal op die weerkaatst wordt door het reflecterende oppervlak van een voorliggend voertuig. De gedetecteerde straal wordt vervolgens voor de meting gebruikt. De volgende systemen maken eveneens gebruik van de lasersensor (voor).

De lasersensor (voor) is ingebouwd aan de bovenzijde van de voorruit nabij de achteruitkijkspiegel.

Zie Lasersensor (Voor).

Radarsensoren (achter)

De radarsensoren (achter) detecteren de radiogolven die door de radarsensoren worden uitgezonden en op hun beurt weerkaatst worden door een voertuig dat van achteren nadert of door een obstakel. De volgende systemen maken eveneens gebruik van de radarsensoren (achter).

De radarsensoren (achter) zijn ingebouwd in de achterbumper, één aan de rechterzijde en één aan de linkerzijde.

Zie Radarsensoren (Achter).

Ultrasonische sensoren (achter)

De ultrasonische sensoren (achter) detecteren de ultrasonische golven die door de ultrasonische sensoren worden uitgezonden en op hun beurt weerkaatst worden door obstakels aan de achterzijde. De volgende systemen maken eveneens gebruik van de ultrasonische sensoren (achter).

De ultrasonische sensoren (achter) zijn gemonteerd in de achterbumper.

Zie Ultrasonische sensoren (Achter)

Zie ook:

KIA Rio. Stuurwielverwarming
Wanneer het contact in stand ON staat, kunt u door het indrukken van de toets van de stuurwielverwarming de stuurwielverwarming inschakelen. Het controlelampje in de toets gaat branden. ...

Peugeot 208. Recirculatie van de interieurlucht
De toevoer van buitenlucht voorkomt het beslaan van de voorruit en zijruiten. De recirculatiestand dient om de luchttoevoer af te sluiten bij stank en stofoverlast. U kunt deze stand bovendien t ...

Auto's: